De zalen van de Meester

De zalen van de Meester vormen -op doordeweekse dagen al dan niet in combinatie met het café- een zeer goede locatie voor vergaderingen, samenkomsten, evenementen en feesten (met live-muziek én vergunning tot 01.00 uur). Afhankelijk van de aard van de bijeenkomst bieden de ruimten onderdak aan gezelschappen van ca. 20 personen (bij vergaderingen) tot 400 feestgangers (bij discoparty’s). In de directe omgeving zijn talloze parkeermogelijkheden.

De grote zaal laat zich eenvoudig opdelen of verkleinen en kan naar eigen inzicht worden ingericht met zitjes of slechts hier en daar een sta-tafel. Eenvoudig decoratiemateriaal is beschikbaar en men denkt graag mee over thematische aankleding of muzikale omlijsting. Voor zakelijke bijeenkomsten, presentaties en vergaderingen zijn eveneens draadloos internet, een beamer en diverse televisieschermen beschikbaar.

De Meester
Café en Zalen

Zuidbuurtseweg 57 en 58
2381 AE Zoeterwoude

071 580 1537
06 53 415 856
info@demeesterzoeterwoude.nl

Weekendmenu

Elk weekend weer een ander heerlijk menu voor een vriendelijk prijsje. Waar kun je deze week van komen genieten. Je vindt het hier!

Feesten

Zoekt u een locatie voor uw jubileumfeest of verjaardag? Wij hebben een mooie, ruime feestzaal achter het café. Lees hier meer informatie en bekijk de ruimte. 

Trouwen

Sinds april 2010 is het ook mogelijk het burgelijk huwelijk te voltrekken in de Meester. Wij zijn namelijk als Huis der Gemeente een officiële trouwlocatie. Bekijk de zaal en de mogelijkheden.

Vergaderen

Omdat de Meester meerdere ruimtes beschikbaar heeft is het een ideale locatie voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst. Wij verzorgen de opstelling en desgewenst een beamer en catering.