Feestavond

Een volledig verzorgde feestavond in het café of de Zalen van de Meester:
Koffie met koek, koffie met gebak, drankjes naar keuze. Van koffie en drankjes wordt het werkelijk verbruik in rekening gebracht. Voor het gebak en de hapjes gaan we uit van het vooraf opgegeven aantal personen.

Het is ook mogelijk te kiezen voor een arrangementsprijs voor de drankjes. Wij gaan dan uit van het vooraf opgegeven aantal personen gedurende een vooraf opgegeven aantal uren. De arrangementsprijs bedraagt € 6,00 per persoon, per uur ( koffie, thee, frisdrank, vruchtensap, bier, wijn en binnenlands gedistilleerd).

Natuurlijk kan de avond in overleg aan uw wensen aangepast worden:
Een welkomstdrankje, diverse hapjes, een Satébuffet of een andere warme snack, het is allemaal mogelijk.

U kunt bij ons altijd informeren naar een datum. Zaal of café kunnen wij geheel vrijblijvend in optie reserveren. Dan bent u zeker van uw zaak.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

Al onze prijzen zijn inclusief zaalhuur en bediening.

De Meester
Café en Zalen

Zuidbuurtseweg 57 en 58
2381 AE Zoeterwoude

071 580 1537
06 53 415 856
info@demeesterzoeterwoude.nl

Weekendmenu

Elk weekend weer een ander heerlijk menu voor een vriendelijk prijsje. Waar kun je deze week van komen genieten. Je vindt het hier!

Feesten

Zoekt u een locatie voor uw jubileumfeest of verjaardag? Wij hebben een mooie, ruime feestzaal achter het café. Lees hier meer informatie en bekijk de ruimte. 

Trouwen

Sinds april 2010 is het ook mogelijk het burgelijk huwelijk te voltrekken in de Meester. Wij zijn namelijk als Huis der Gemeente een officiële trouwlocatie. Bekijk de zaal en de mogelijkheden.

Vergaderen

Omdat de Meester meerdere ruimtes beschikbaar heeft is het een ideale locatie voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst. Wij verzorgen de opstelling en desgewenst een beamer en catering.