Tapas-arrangement

Met het Tapas-arrangement wordt het voor de aanwezigen niet alleen een informele en gezellige ervaring, u laat hen bovendien heerlijk genieten van heel veel lekkers.

Dat begint met een mini-knoflooksoepje. Aansluitend verschijnt op de tafels de Tapasplank met een keur aan lekkere hapjes. Van tortilla, knoflookchampignons en gegrilde groenten tot Copa di Parma, gerookte runderrib-eye, albondigas, garnalenkroketjes en nog véél meer. Allerhande versbereid fingerfood dus, dat wij vanzelfsprekend vergezeld kunnen doen gaan van bijpassende wijnen of andere drankjes.

€  25,00 Per persoon, diverse uitbreidingen mogelijk.
Wij verzorgen het Tapas-arrangement voor groepen vanaf 20 personen.

De Meester
Café en Zalen

Zuidbuurtseweg 57 en 58
2381 AE Zoeterwoude

071 580 1537
06 53 415 856
info@demeesterzoeterwoude.nl

Weekendmenu

Elk weekend weer een ander heerlijk menu voor een vriendelijk prijsje. Waar kun je deze week van komen genieten. Je vindt het hier!

Feesten

Zoekt u een locatie voor uw jubileumfeest of verjaardag? Wij hebben een mooie, ruime feestzaal achter het café. Lees hier meer informatie en bekijk de ruimte. 

Trouwen

Sinds april 2010 is het ook mogelijk het burgelijk huwelijk te voltrekken in de Meester. Wij zijn namelijk als Huis der Gemeente een officiële trouwlocatie. Bekijk de zaal en de mogelijkheden.

Vergaderen

Omdat de Meester meerdere ruimtes beschikbaar heeft is het een ideale locatie voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst. Wij verzorgen de opstelling en desgewenst een beamer en catering.