Bruidstaart

Een huwelijksfeest wordt pas echt compleet met het aansnijden van een prachtige bruidstaart door het bruidspaar. Een taart in etages, waarvan u bepaalt hoe hij eruit moet zien: traditioneel met marsepein en roosjes in de door u gewenste kleur? Of kiest u liever voor uw eigen variant?

Geserveerd met een kopje koffie of, als sprankelende inwijding van het huwelijksgeluk, een glas prosecco of champagne.

  • De bruidstaart kost vanaf  € 7,75 per persoon.
  • Koffie en thee €  2,75 per kopje.

Liever prosecco of champagne? Voor respectievelijk € 4,00 of € 7,50 serveren wij het u graag.

Ook is het mogelijk om, in plaats van de traditionele bruidstaart, te kiezen voor een IJsbruidstaart gemaakt door IJsboerderij de Jong. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de betreffende informatie.

Natuurlijk kunnen we één en ander altijd aan uw wensen aanpassen. Informeert u maar eens naar onze mogelijkheden.

De Meester
Café en Zalen

Zuidbuurtseweg 57 en 58
2381 AE Zoeterwoude

071 580 1537
06 53 415 856
info@demeesterzoeterwoude.nl

Weekendmenu

Elk weekend weer een ander heerlijk menu voor een vriendelijk prijsje. Waar kun je deze week van komen genieten. Je vindt het hier!

Feesten

Zoekt u een locatie voor uw jubileumfeest of verjaardag? Wij hebben een mooie, ruime feestzaal achter het café. Lees hier meer informatie en bekijk de ruimte. 

Trouwen

Sinds april 2010 is het ook mogelijk het burgelijk huwelijk te voltrekken in de Meester. Wij zijn namelijk als Huis der Gemeente een officiële trouwlocatie. Bekijk de zaal en de mogelijkheden.

Vergaderen

Omdat de Meester meerdere ruimtes beschikbaar heeft is het een ideale locatie voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst. Wij verzorgen de opstelling en desgewenst een beamer en catering.