Kraamfeest

Een kraamfeest is een kinderfeest bij uitstek. Ook daarbij zijn wij u graag van dienst. Terwijl de volwassenen genieten van een kopje koffie of een drankje, vermaken de kinderen zich in de speelhoek. Kleurplaten, leesboekjes, bouwstenen, spelletjes of een TV met DVD-speler…, wij zetten het graag voor u klaar om de kinderen, en daarmee ook de ouders, een gezellige middag te bezorgen.

De invulling van het kraamfeest kan geheel aan uw specifieke wensen worden aangepast:
Koffie, thee of een drankje, met de lekkernijen of hapjes van uw keuze. Beschuit met muisjes, taart in speciale uitvoeringen, geboortechocolaatjes en snoeperijtjes voor de kinderen. Alles wordt gepresenteerd als feestelijk buffet zodat kleine en grote gasten kunnen nemen waar ze zin in hebben. Of kiest u liever voor een hartig hapje en vindt u het prettiger als wij dat ronddelen aan uw gasten?

Van koffie en drankjes wordt het werkelijk verbruik in rekening gebracht, waarbij u kunt uitgaan van een gemiddelde consumptieprijs van € 2,85. Voor de hapjes gaan we uit van het vooraf opgegeven aantal personen.

Richtprijs voor een volledig verzorgde middag van 14.00 uur tot 17.00 uur is ongeveer € 22,50 per persoon.

U kunt bij ons altijd informeren naar een datum. Wij kunnen zaal of café, geheel vrijblijvend, voor u in optie reserveren. Dan bent u zeker van uw zaak.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder. 

De Meester
Café en Zalen

Zuidbuurtseweg 57 en 58
2381 AE Zoeterwoude

071 580 1537
06 53 415 856
info@demeesterzoeterwoude.nl

Weekendmenu

Elk weekend weer een ander heerlijk menu voor een vriendelijk prijsje. Waar kun je deze week van komen genieten. Je vindt het hier!

Feesten

Zoekt u een locatie voor uw jubileumfeest of verjaardag? Wij hebben een mooie, ruime feestzaal achter het café. Lees hier meer informatie en bekijk de ruimte. 

Trouwen

Sinds april 2010 is het ook mogelijk het burgelijk huwelijk te voltrekken in de Meester. Wij zijn namelijk als Huis der Gemeente een officiële trouwlocatie. Bekijk de zaal en de mogelijkheden.

Vergaderen

Omdat de Meester meerdere ruimtes beschikbaar heeft is het een ideale locatie voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst. Wij verzorgen de opstelling en desgewenst een beamer en catering.