Trouwen

Sinds april 2010 is het ook mogelijk het burgelijk huwelijk te voltrekken in de Meester. Wij zijn namelijk als Huis der Gemeente een officiele trouwlocatie.

Dus plechtigheid en feest op dezelfde locatie, dat is wel zo gemakkelijk! Het cafe kan dienen als sfeervol decor bij trouwplechtigheden voor kleine gezelschappen terwijl de zaal mogelijkheden biedt voor grotere gezelschappen.

Informeer maar eens naar de mogelijkheden. 

De Meester
Café en Zalen

Zuidbuurtseweg 57 en 58
2381 AE Zoeterwoude

071 580 1537
06 53 415 856
info@demeesterzoeterwoude.nl

Weekendmenu

Elk weekend weer een ander heerlijk menu voor een vriendelijk prijsje. Waar kun je deze week van komen genieten. Je vindt het hier!

Feesten

Zoekt u een locatie voor uw jubileumfeest of verjaardag? Wij hebben een mooie, ruime feestzaal achter het café. Lees hier meer informatie en bekijk de ruimte. 

Trouwen

Sinds april 2010 is het ook mogelijk het burgelijk huwelijk te voltrekken in de Meester. Wij zijn namelijk als Huis der Gemeente een officiële trouwlocatie. Bekijk de zaal en de mogelijkheden.

Vergaderen

Omdat de Meester meerdere ruimtes beschikbaar heeft is het een ideale locatie voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst. Wij verzorgen de opstelling en desgewenst een beamer en catering.