Receptie

Omdat wij denken dat het onmogelijk is om vooraf in te schatten hoeveel mensen uw receptie zullen bezoeken, werken wij niet met een vaste prijs per vooraf opgegeven aantal receptiegasten.

Wij brengen u de werkelijk verbruikte consumpties in rekening. Hierbij kunt u uitgaan van gemiddeld 2 á 3 consumpties per receptiegast tegen een gemiddelde consumptieprijs van € 2,85.

Natuurlijk is het mogelijk de receptie met wat hapjes aan te kleden.

Op de tafels kunnen 3 soorten nootjes worden voorzien (€ 0,75 per persoon). Ook kunt u kiezen voor olijven, cashewnootjes en blokjes oude boerenkaas voor € 1,60 per persoon.

Tevens kunnen we rondgaan met diverse hapjes.
Gevarieerde warme hapjes kosten € 0,75 per stuk, een eenhaps saucijsje € 0,80 per stuk, gevarieerde koude hapjes € 0,75 per stuk en luxe koude hapjes € 1,10 per stuk.

De Meester
Café en Zalen

Zuidbuurtseweg 57 en 58
2381 AE Zoeterwoude

071 580 1537
06 53 415 856
info@demeesterzoeterwoude.nl

Weekendmenu

Elk weekend weer een ander heerlijk menu voor een vriendelijk prijsje. Waar kun je deze week van komen genieten. Je vindt het hier!

Feesten

Zoekt u een locatie voor uw jubileumfeest of verjaardag? Wij hebben een mooie, ruime feestzaal achter het café. Lees hier meer informatie en bekijk de ruimte. 

Trouwen

Sinds april 2010 is het ook mogelijk het burgelijk huwelijk te voltrekken in de Meester. Wij zijn namelijk als Huis der Gemeente een officiële trouwlocatie. Bekijk de zaal en de mogelijkheden.

Vergaderen

Omdat de Meester meerdere ruimtes beschikbaar heeft is het een ideale locatie voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst. Wij verzorgen de opstelling en desgewenst een beamer en catering.