Activiteiten

Door het jaar heen vinden in Café de Meester en/of de Zalen van de Meester diverse (eigen) publieksevenementen plaats. Hieronder de agenda voor de komende maanden:

Corona Creatief

Zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus van 12.00 tot 17.00 uur.
Veel mensen zijn tijdens de Coronacrisis extra bezig geweest met hun hobby’s of hebben nieuwe hobby’s ontdekt om de lange avonden en stille weekenden iets te doen te hebben.
Wat zal er het afgelopen jaar niet allemaal gehaakt, getimmerd, gefotografeerd, gebreid,
verzameld, gedicht of geschilderd zijn. Wij zijn er erg nieuwsgierig naar!
Wij maken dit weekend van onze zaal graag één grote tentoonstelling van al jullie Corona Creativiteit. Gewoon omdat het te mooi is om het niet aan een ander te laten zien!
Laat het ons weten als je jouw kunstwerken tentoon wilt stellen, tel. 071-58-01537!

Het Zoeterwouds Open     Geannuleerd

Open Podium voor Zoeterwoudse bands en/of muzikanten.
12 Acts treden voor jullie op! Aanvang 20.00 uur.

De Meester
Café en Zalen

Zuidbuurtseweg 57 en 58
2381 AE Zoeterwoude

071 580 1537
06 53 415 856
info@demeesterzoeterwoude.nl

Weekendmenu

Elk weekend weer een ander heerlijk menu voor een vriendelijk prijsje. Waar kun je deze week van komen genieten. Je vindt het hier!

Feesten

Zoekt u een locatie voor uw jubileumfeest of verjaardag? Wij hebben een mooie, ruime feestzaal achter het café. Lees hier meer informatie en bekijk de ruimte. 

Trouwen

Sinds april 2010 is het ook mogelijk het burgelijk huwelijk te voltrekken in de Meester. Wij zijn namelijk als Huis der Gemeente een officiële trouwlocatie. Bekijk de zaal en de mogelijkheden.

Vergaderen

Omdat de Meester meerdere ruimtes beschikbaar heeft is het een ideale locatie voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst. Wij verzorgen de opstelling en desgewenst een beamer en catering.