Activiteiten

Door het jaar heen vinden in Café de Meester en/of de Zalen van de Meester diverse (eigen) publieksevenementen plaats. Hieronder de agenda voor de komende maanden


Vakantie aktie:

De Meester is een beetje ouderwets… Daar zijn we zelfs een beetje trots op! Wij houden nog van het krijgen en versturen van ansichtkaarten….. Want wat is er nu leuker dan op je vakantieadres een grappige kaart uitzoeken, zoeken naar een postzegel (waar zijn die dingen hier te koop?) en het vinden van een brievenbus die ook nog geleegd wordt….
En dan al die ansichtkaarten aan ons schoolbord… Blij worden we ervan!
Daarom: Stuur ons een vakantiegroet, het maakt niet uit waar vandaan, en maak kans op een diner voor 2. Bij ons, je eigen vertrouwde De Meester! Fijne vakantie!
Op zaterdag 3 september werd Linette Ruitenberg de winnaar van onze aktie!

Zaterdag 15 oktober 2022:
Jamsessie

Onder leiding van Arjan en Roland. Wij zorgen voor een backline dus instrument mee,
inpluggen en spelen!  Aanvang 21.00 uur, einde in de late uurtjes!
In verband met de jamsessie serveren wij deze avond het diner in de zaal.

Zaterdag 22 oktober 2022:
Bo(c)kbierproeverij

We proeven weer 5 mooie bo(c)kbieren en serveren daar passende hapjes bij.
Graag vooraf opgeven via 071-5801537 of info@demeesterzoeterwoude.nl. 
Deelname € 25,00 per persoon, aanvang 21.00 uur.

Zaterdag 17 december 2022:
Kerstpop

Het programma is nog niet helemaal bekend maar zeker is in ieder geval dat Komen Lopen komt spelen. Dus noteer de datum alvast in je agenda. 
Swingend de feestdagen in!

De Meester
Café en Zalen

Zuidbuurtseweg 57 en 58
2381 AE Zoeterwoude

071 580 1537
06 53 415 856
info@demeesterzoeterwoude.nl

Weekendmenu

Elk weekend weer een ander heerlijk menu voor een vriendelijk prijsje. Waar kun je deze week van komen genieten. Je vindt het hier!

Feesten

Zoekt u een locatie voor uw jubileumfeest of verjaardag? Wij hebben een mooie, ruime feestzaal achter het café. Lees hier meer informatie en bekijk de ruimte. 

Trouwen

Sinds april 2010 is het ook mogelijk het burgelijk huwelijk te voltrekken in de Meester. Wij zijn namelijk als Huis der Gemeente een officiële trouwlocatie. Bekijk de zaal en de mogelijkheden.

Vergaderen

Omdat de Meester meerdere ruimtes beschikbaar heeft is het een ideale locatie voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst. Wij verzorgen de opstelling en desgewenst een beamer en catering.