High tea

Op een feestelijk aangekleed buffet vindt u: Taartjes en petit-fours in diverse smaken, 2 soorten cake, roomboterkoekjes, bonbons, scones met krenten en rozijnen, scones naturel, half geslagen slagroom, aardbeienjam, sandwiches met roomkaas met kruiden, sandwiches met rosbief, sandwiches met gerookte zalm, jus d’orange, Darjeelingthee, Earl Grey thee, Lapsang souchong thee, suiker, melk en citroenschijfjes.

€ 18,00 per persoon.

Natuurlijk kan de samenstelling van de High Tea in overleg aan uw specifieke wensen worden aangepast. Informeert u maar eens naar de mogelijkheden.
Wij verzorgen de High tea voor groepen vanaf 20 personen.

De Meester
Café en Zalen

Zuidbuurtseweg 57 en 58
2381 AE Zoeterwoude

071 580 1537
06 53 415 856
info@demeesterzoeterwoude.nl

Weekendmenu

Elk weekend weer een ander heerlijk menu voor een vriendelijk prijsje. Waar kun je deze week van komen genieten. Je vindt het hier!

Feesten

Zoekt u een locatie voor uw jubileumfeest of verjaardag? Wij hebben een mooie, ruime feestzaal achter het café. Lees hier meer informatie en bekijk de ruimte. 

Trouwen

Sinds april 2010 is het ook mogelijk het burgelijk huwelijk te voltrekken in de Meester. Wij zijn namelijk als Huis der Gemeente een officiële trouwlocatie. Bekijk de zaal en de mogelijkheden.

Vergaderen

Omdat de Meester meerdere ruimtes beschikbaar heeft is het een ideale locatie voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst. Wij verzorgen de opstelling en desgewenst een beamer en catering.