Café de Meester

De Meester is landelijk gelegen, goed bereikbaar en biedt een unieke combinatie. Op vrijdag, zaterdag en zondag staat de deur van het café open voor jong en oud. Je stapt er binnen voor een kopje koffie, een biertje of een borrel, alleen of met vrienden. Voor lunch of ‘tussendoor’ is er een kaart met diverse heerlijke hapjes en lekkere broodjes. ’s Avonds biedt de keuken bovendien een altijd smakelijke, wekelijks wisselende weekendschotel.

Op doordeweekse dagen opent het café zijn voordeur op verzoek. Met regelmaat vormt het dan het gezellige decor voor besloten bijeenkomsten. Menigeen geeft er zijn verjaardags-, bedrijfs- of afstudeerborrel. Maar ook is het een gewilde locatie voor recepties en feesten bij huwelijk, bruiloft, jubileum e.d. Volledig verzorgd vanzelfsprekend! Oók met diverse borrelhapjes, broodmaaltijden, smakelijke buffetten of diners.

De Meester
Café en Zalen

Zuidbuurtseweg 57 en 58
2381 AE Zoeterwoude

071 580 1537
06 53 415 856
info@demeesterzoeterwoude.nl

Weekendmenu

Elk weekend weer een ander heerlijk menu voor een vriendelijk prijsje. Waar kun je deze week van komen genieten. Je vindt het hier!

Feesten

Zoekt u een locatie voor uw jubileumfeest of verjaardag? Wij hebben een mooie, ruime feestzaal achter het café. Lees hier meer informatie en bekijk de ruimte. 

Trouwen

Sinds april 2010 is het ook mogelijk het burgelijk huwelijk te voltrekken in de Meester. Wij zijn namelijk als Huis der Gemeente een officiële trouwlocatie. Bekijk de zaal en de mogelijkheden.

Vergaderen

Omdat de Meester meerdere ruimtes beschikbaar heeft is het een ideale locatie voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst. Wij verzorgen de opstelling en desgewenst een beamer en catering.