Vergaderen

Omdat de Meester meerdere ruimtes beschikbaar heeft is het een ideale locatie voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst.

Ontvangst in het cafe met aansluitend een vergadering in de naastgelegen zalen waar wij u alles kunnen bieden om uw vergadering ongestoord en succesvol te laten verlopen.

Natuurlijk is huur van een geluidsinstallatie met microfoon(s), beamer, scherm en/of flip-over mogelijk. En als de vergadering is afgelopen sluit u af met een drankje en hapje in ons sfeervolle cafe.

De Meester
Café en Zalen

Zuidbuurtseweg 57 en 58
2381 AE Zoeterwoude

071 580 1537
06 53 415 856
info@demeesterzoeterwoude.nl

Weekendmenu

Elk weekend weer een ander heerlijk menu voor een vriendelijk prijsje. Waar kun je deze week van komen genieten. Je vindt het hier!

Feesten

Zoekt u een locatie voor uw jubileumfeest of verjaardag? Wij hebben een mooie, ruime feestzaal achter het café. Lees hier meer informatie en bekijk de ruimte. 

Trouwen

Sinds april 2010 is het ook mogelijk het burgelijk huwelijk te voltrekken in de Meester. Wij zijn namelijk als Huis der Gemeente een officiële trouwlocatie. Bekijk de zaal en de mogelijkheden.

Vergaderen

Omdat de Meester meerdere ruimtes beschikbaar heeft is het een ideale locatie voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst. Wij verzorgen de opstelling en desgewenst een beamer en catering.